Penthouse
met dakterras

TVELT beschikt over een volledig ingericht penthouse met dakterras en break-out rooms. De perfecte locatie voor offsite team gatherings, strategische trajecten, intensieve brainstormsessies en design sprints met net dat tikkeltje meer!

Van Marcke
penthouse

Praktische info

2 days
€1250
Full day
€750
½ day
€450
Volledig ingericht penthouse met dakterras en break-out rooms
Geschikt voor offsite team gatherings, strategische trajecten, intensieve brainstormsessies, design sprints,...
100m²
tot 12 personen

Caroline
Van Marcke

Caroline Van Marcke Inspirerende onderneemster aan het hoofd van de Van Marcke sanitairgroep. “If you are in hell, keep on walking,” sprak Churchill de gevleugelde woorden. Ook Van Marcke gelooft dat veerkracht en wendbaarheid aan de basis liggen van vooruitgang en succes.Het Van Marcke distrubutiecentrum langs de E17 is een toon- beeld van een hyperduurzaam gebouw, dat het bedrijf in staat stelt om hun dienstverlening en maatschappelijk engagement uit te bouwen en te perfectioneren.

Een event organiseren in TVELT?

Bij ons kan je een goed uitgeruste eventruimte huren voor netwerk- en business events, presentaties, board meetings, workshops en seminaries. Ze zijn rustig gelegen, in een filevrije omgeving!
Beschikbare event & board rooms

Hoor het eens van een tevreden klant

Morbi amet amet sit dictum in euismod rutrum. Turpis interdum interdum leo mauris, nunc montes, vitae. Consectetur nulla id amet nisl magna quam luctus eget leo. At consequat hendrerit pulvinar eget. Malesuada orci magna diam.”
test author
test author info